Revenim in periplul intrebarilor de „autodescoperire” si cercetare in noi insine prin puterea intrebarilor. O unealta „altfel” de dezvoltare personala pana in cele mai ascunse lacasuri ale noastre. La setul anterior am avut deja mai multe feedback-uri si mesaje personala, astfel incat se pare ca incepe sa va prinda 🙂 Cateva persoane chiar mi-au dezvaluit raspunsurile la intrebari si le multumesc pentru asta, mai ales pentru increderea acordata. Se afla pe maini bune.

Recomandari (din prima parte): fiti onesti cu voi insiva. Veti avea saptamanal 10 intrebari provocatoare de raspuns. Va sugerez sa va notati raspunsurile pentru voi, si asta cat se poate de detaliat, sau macar sa stati si sa va ganditi in mod onest la raspunsul pentru fiecare intrebare. O sa va placa, o sa va incite, sau o sa va reveleze lucruri noi despre care nu aveati habar, sau n-ati avut timp sa va ganditi.

Ia sa vedem ce intrebari am astazi pentru voi:

21. Preferi sa fi in preajma femeilor sau barbatilor ? Cei mai apropiati prieteni iti sunt barbati sau femei ?

22. Daca ai putea folosi o papusa voodoo ca sa ranesti pe cineva, ai alege sa faci asta ?

23. In timpul unei calatorii intr-un alt oras, partenerul intalneste o persoana straina, fascinanta si petrece o noapte cu ea. Luand in considerare ca cei doi nu se vor mai intalni vreodata si ca tu in mod normal nu ai cum sa afli vreodata de incident, ai prefera ca partenerul tau sa-ti spuna? Iar daca rolurile ar fi schimbate, tu ai alege sa-i spui partenerului ?

24. Exista vreo persoana cu care ti-ai schimva viata? (sa devii acea persoana si viceversa). Daca da, cine ar fi acea persoana ?

25. In schimbul unei vacante de vis ai fi in stare sa omori un fluture rupandu-i aripile ? Sau ai fi in stare sa calci peste un gandac pentru asta ?

26. Ai omora o persoana inocenta daca prin asta ai pune capat foametei din lume ?

27. Daca Dumnezeu ti-ar apare intr-o serie de vise extrem de reale si miscatoare, spunandu-ti sa lasi totul in urma si sa calatoresti singur(a) pana la Marea Rosie unde sa devii pescar/pescarita, ce ai face ?

28. Care este cea mai pretioasa amintire a ta ?

29. Ai urat vreodata pe cineva cu toata fiinta ta ? Daca da, pe cine si pentru cat timp ?

30. Ai prefera sa primesti 10.000 $ sau sa dai in mod anonim 100.000 $ ? Ai prefera sa pastrezi 1.000.000 $ sau sa dai 20.000.000 $ ?

Aveti aici —> Puterea intrebarilor 1-10

               —> Puterea intrebarilor 11-20


2 comentarii

Puterea intrebarilor 41-50 | Platinum Development · noiembrie 5, 2013 la 10:29 am

[…] —> Puterea intrebarilor 21-30 […]

Puterea intrebarilor · mai 14, 2012 la 5:38 pm

[…] Puterea intrebarilor 21-30   mai 12th, 2012 | Etichete: autocunoastere, dezvoltare personala, NLP Romania, puterea […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.