Deja sunteti familiarizati cu puterea intrebarilor si importanta lor in dezvoltare personala, asa ca nu va mai retin cu multe povesti. Sunt insa curioasa cum veti gasi acest set, data trecuta v-ati plans unii dintre voi ca erau cam usoare fata de primele 🙂

Recomandari (din prima parte): fiti onesti cu voi insiva. Veti avea saptamanal 10 intrebari provocatoare de raspuns. Va sugerez sa va notati raspunsurile pentru voi, si asta cat se poate de detaliat, sau macar sa stati si sa va ganditi in mod onest la raspunsul pentru fiecare intrebare. O sa va placa, o sa va incite, sau o sa va reveleze lucruri noi despre care nu aveati habar, sau n-ati avut timp sa va ganditi.

1. Daca ai sti ca intr-o saptamana se va declansa un razboi nuclear, ce ai face?

2. Ai accepta 20 de ani de fericire extraordinara, daca ai sti ca dupa ce se scurg acesti ani vei muri ?

3. Care este cea mai mare realizare a vietii tale? Este ceva si mai mare de atat la care speri?

4. Care a fost cel mai frumos vis al tau? si care a fost cel mai ingrozitor cosmar ?

5. Ti-ai da jumate din tot ce detii acum pentru o pilula magica prin care vei fi capabil(a) sa dormi doar 1 ora pe noapte si sa iti ajunga?

6. Daca stii ca te poti dedica cu totul unei singure ocupatii – din orice domeniu – si sa ajungi sa fi cel/cea mai bun(a) din lume la asta, sau intre cei mai buni, ce anume ai alege? Dar daca ai sti ca ai doar 10% sanse sa ajungi acolo, ai mai depune efortul?

7. Care a fost cea mai tare experienta a ta cu alcoolul, sau alte substante … si care a fost cea mai ingrozitoare experienta?

8. Daca te duci la un dineu si ti se ofera o mancare pe care n-ai mai incercat-o pana atunci, vei dori sa gusti chiar daca arata dubios si suna ciudat?

9. Cei mai apropiati prieteni ai tai sunt in general mai tineri sau mai in varsta decat tine?

10. Daca persoana cu care te-ai logodit are un accident si devine paraplegic(a) te-ai mai casatori cu ea sau ai anula nunta?

Cum vi s-au parut de data asta?

Aveti aici —> Puterea intrebarilor 1-10

—> Puterea intrebarilor 11-20

—> Puterea intrebarilor 21-30


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.