V-am pregatit astazi ultimul set din puterea intrebarilor. Stiu ca ati inceput sa va obisnuiti cu ele, insa nu va speriati pentru ca le vom continua din vara. A fost o prima familiarizare in explorarea voastra sub o alta forma, un drum cu ajutorul intrebarilor prin care va puteti imagina in tot felul de situatii, pentru a descoperi cine sunteti si ce sunteti capabili sa faceti.

In procesul de dezvoltare personala avem tot felul de suisuri si coborasuri, si uneori atunci cand credem ca am depasit un obstacol sau ca am trecut la urmatorul nivel apare ceva care ne dezechilibreaza si ne pune la incercare. Atunci cand cu ajutorul intrebarilor reusim sa intram in cele mai diferite situatii si sa gasim raspunsuri pentru ele din prisma propriei experiente, harta noastra asupra vietii se largeste. O persoana pregatita pentru orice este cea care este capabila sa vada oportunitati acolo unde altii nu le vad, respectiv sa depaseasca obstacole acolo unde altii nu vad decat imposibilul. Insa cum sa ajungi sa faci asta daca nu explorezi cat mai adanc toate lacasurile fiintei tale ?

**********************

41. Casa ta este cuprinsa de un incendiu, iar dupa ce ii salvezi pe toti cei dragi mai ai timp sa recuperezi un singur obiect. Care ar fi acesta ?

42. Cand te-ai certat ultima data ? Ce anume  a declansat cearta si cine a castigat ?

43. Ti se ofera 1.000.000 de euro, insa pentru asta ai o provocare. Ti se pun 10 pistoale in fata, dintre care doar unul este incarcat. Tu trebuie sa alegi unul si sa apesi tragaciul, direct in cap. Daca pistolul nu este cel incarcat poti sa pleci cu milionul. Ai accepta acest risc ?

44. Cineva drag tie, foarte bolnav si in chinuri groaznice mai are o luna de trait. Te roaga sa-i administrezi otrava ca sa poata muri. Ai face asta ? Si daca ar fi vorba de tatal sau mama ta ?

45. Cand ai cantat ultima data (singur sau pentru cineva) ?

46. Ai puterea sa te duci in viitor pentru un an de zile si apoi sa te intorci in prezent, cu toata cunoasterea insa fara sa poti aduce vreun obiect. Ai accepta sa faci asta, daca exista 50% sanse sa mori ?

47. Daca ai putea sa alegi pe oricine din lumea asta ca fiind oaspetii tai la cina pentru urmatoarele roluri: 1)invitat(a); 2) prieten apropiat; 3) iubit(a); pe cine ai alege pentru cele 3 roluri ?

48. Daca intr-o seara zgarii din greseala un Porsche, fara paguba majora, fara ca cineva sa te observe, ai lasa un bilet pe parbriz, sau te-ai preface ca ploua deoarece asigurarea nu acopera asa ceva ?

49. Daca ai alege felul in care sa mori ce ai alege ?

50. Care este cea mai mare tortura psihica de care ai putea avea parte ? Nici o implicare fizica (cum ar fi o zgarietura) nu se accepta.

 

Aveti aici —> Puterea intrebarilor 1-10

—> Puterea intrebarilor 11-20

—> Puterea intrebarilor 21-30

—> Puterea intrebarilor 31-40


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.