fbpx

Dupa cum am anuntat in lumea noastra tot mai virtuala, astazi este ziua de lansare al proiectului misterios 🙂 M-am gandit mult cum sa-i spun: training, workshop de vanzari, curs, spectacol,  insa cum va fi prin excelenta interactiv, plin de actiune, joc de roluri si surprize, termenul de workshop merge cel mai bine din paleta lingvistica accesibila actual. M-am gandit la un moment dat chiar sa inventez si un nou cuvant. Am renuntat insa la idee pentru a nu deruta prea tare, deocamdata 🙂

Am muncit mult pe acest workshop care intentioneaza sa devina emblematic pentru Platinum, deoarece pe langa faptul ca este inovatie, combina elemente extrem de puternice care pot produce transformari reale la nivel profund. Ca si reteta magica avem o combinatie de ingrediente de baza precum: mentalitate antreprenoriala transpusa in vanzari, programare neuro-lingvistica, psihologie, arta si actorie.

“Antreprenorul Vanzator”

Am mai spus si o repet, de cate ori am ocazia, ca mentalitatea antreprenoriala este esentiala pentru a ne lua viata in maini si a reusi in tot ceea ce facem in viata, pe cont propriu si nu dirijati de cum sufla vantul si cum se schimba vremea. O vad ca o responsabilizare personala pentru a prelua si apoi detine controlul asupra vietii noastre. In acest prim episod pilot, mentalitatea antreprenoriala se va aplica in mod specific in vanzari.

De ce am ales vanzarile ca tema fundamentala?

Este lesne de inteles ca a vinde inseamna un schimb de ceva contra a ceva, si acest schimb se produce non-stop, chiar daca nu se foloseste intotdeauna termenul de vanzari. Noi nu putem azi fara vanzari, si mai ales nu ne putem afirma daca nu suntem vanzatori buni. Insa termenul a fost denaturat pe parcurs si astazi unii resimt un disconfort teribil cand vine vorba de vanzare sau a vinde ceva. Si exista explicatii pentru asta, veti afla la workshop. Si ca rezultat ajungem neindemanatici si intampinam o serie de obstacole in calea cresterii noastre in cariera si in viata. Nu am de gand sa te tin mult cu acest articol informativ deoarece am scris ce era necesar de stiut pentru workshop → pe pagina de inregistrare.

Insa ce as mai vrea sa adaug, este ca am pus multa munca si suflet (nu conteaza ordinea) sa creez un astfel de format si am construit intreaga zi impreuna astfel incat sa lucrez direct pe structura ta, si mai ales – pe mintea ta. Daca iti predau strict tehnici de vanzare ele pot avea sau nu efect asupra ta, deoarece depinde de cat esti tu de pregatit(a) mental sa si aplici ce inveti. Pentru ca astazi nu de informatie ducem noi lipsa, poi gasi orice vrei online. In a implementa si a te tine de acele tehnici consta problema. Si asta vine direct din mentalul nostru, cat de blocat este, ce convingeri si credinte s-au adunat acolo, si lista e lunga. Astfel am luat toate aceste lucruri in considerare cand am construit worshopul.

Si pentru ca lumea e o scena si noi jucam permanent o serie de roluri de-a lungul vietii analogia cu teatrul este mai mult decat oportuna si ajutatoare in reconstructia mentala a noastra. Veti lucra cu mine si cu profesionisti din teatru, fiecare va interveni la momentul oportun, insa in cea mai mare parte veti fi voi protagonistii principali. Astfel am combinat arta cu tehnicile mele din business si programare-neurolingvistica (nlp), o combinatie beton zic eu 🙂

Va las sa ma contraziceti doar dupa ce participati la acest workshop de vanzari, nu inainte.

Si pentru ca am conceput o scrisoare introductiva pe pagina de inscriere + un video promo revelator prin semnele de intrebare care le ridica, va invit acolo sa cititi in continuare.

Este doar inceputul, si astept cu un super entuziasm startul primului workshop de acest gen din 22 septembrie. Va invit cu draga inima sa participati si sa va inscrieti cat mai repejor (deoarece locurile sunt limitate) si veti vedea ce experienta extraordinara veti avea, si mai ales de ce elemente cu potential transformator veti avea parte.

Si pentru ca am vorbit deja destul, te invit la Premiera!

P.S. Si voi, cei care sunteti departe si nu puteti veni, s-ar putea sa ajung si in orasul vostru, asa ca tineti aproape si trimiteti solicitari pentru orasul in care va doriti replicat acest workshop …


1 Comment

5 lucruri esentiale de luat acasa de la "Antreprenorul Vanzator" | Platinum Development · September 24, 2012 at 5:23 pm

[…] acasa de la Intentia initiala a fost sa scriu un articol gen “lectii de viata” despre workshopul premiera “Antreprenorul vanzator”.  Am adunat foarte multe invataminte si lectii in toata aceasta perioada de pregatiri, inainte, in […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.