trainer, angajam, dezvoltare personala,

 

Pentru toti iubitorii Platinum Development si cei care-si doresc o cariera in ceea ce facem noi, tocmai a iesit noua pagina de „Jobs” in care am publicat anuntul pentru 3 viitori colegi/viitoare colege. Este un moment de bucurie, foarte important si anticipat de ceva vreme si speram ca noua echipa sa fie selectata cat mai curand.

Citat din anunt:

„Pentru cei care nu ma cunoasteti, sunt Cristina Imre si pentru ca am sa fiu direct implicata in procesul de selectie am sa mi te adresez direct tie, persoana care poate deveni un coleg/ o colega stabil(a) si de cursa lunga alaturi de mine. Am nevoie de 3 oameni in echipa Platinum Development, primele 2 pozitii sunt de internship, timp de 3 luni, perioada in care vom vedea cum putem lucra impreuna si cat de bine ne potrivim si ne completam.

Cateva cuvinte pentru inceput. Avand in vedere ca nu am de gand sa fac angajari frecvente si sa rulez oameni prin companie, este important pentru mine sa aleg oamenii potriviti, indiferent cat va dura asta. Sunt dispusa sa fac acest lucru si sa-mi aloc timpul necesar, pentru ca valoarea unei companii consta in oamenii care o reprezinta, iar pentru mine cuvantul valoare inseamna foarte mult in tot ceea ce fac. Iti voi explica ce anume astept de la tine … continuarea aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dezvoltare personala

Brian Tracy in Romania!!! Legea Acumularilor.

Brian Tracy vine in 25 martie in Romania, un prilej foarte bun sa deschid noul an cu un articol dedicat lui. In calitate de parteneri ai evenimentului iti oferim o reducere de 20% la orice Citește mai mult…