Pentru ca anul trecut am facut acelasi lucru si concursul nostru a avut un mare succes, ne-am decis sa scoatem si in acest an 3 bilete de acces la Leadership Summit 2013. Acesta va avea loc pe data de 22 Mai in Bucuresti, la Alexander Events Hall. Aveti link-ul evenimentului aici.

Ce se intampla la editia din anul acesta?

8 speakeri cu experienta si cu 8 povesti diferite va asteapta la evenimentul dedicat leaderilor din Romania, sau celor care doresc sa se lase inspirati in drumul lor si sa plece cu cat mai mult know-how de acolo. Si bineinteles evenimentul este un cadru excelent pentru networking de cea mai buna calitate, unde ai ocazia sa cunosti si sa dezvolti relatii cu oameni potriviti obiectivelor tale de business, indiferent de domeniu.

Adrian FloreaAndy SzekelySilviu HotaranEusebiu Burcas, Diana VitanBogdan ComanescuAmalia Sterescu, si Sorina Bradea sunt cele 8 nume prezente anul acesta. Ca si moderatori ii veti intalni pe Laszlo Pacso (organizatorul principal al evenimentului) si pe Mihaela Tatu (Co-fondator, Asociatia femeilor de pretutindeni). Chiar si pentru 2 nume de pe aceasta lista si merita sa fii prezent(a). Fiecare are ce sa ne spuna si posibilitatea de a-i avea pe toti in acelasi loc este o investitie inteligenta pentru dezvoltarea fiecaruia.

Cum poti castiga unul dintre cele 3 bilete de acces la eveniment?

Concursul din acest an este unul mai simplu decat anul trecut. Ai 3 pasi simpli de facut:

1. sa intri pe pagina noastra de facebook PlatinumDevelopment si sa dai un like paginii noastre, in cazul in care nu ai facut-o deja;

2. sa dai un share la aceasta postare;

3. sa raspunzi in casuta de comment-uri (tot pe pagina noastra de facebook) la intrebarea: „daca ai fi un lider autentic care are in subordine sute de angajati, care ar fi mesajul principal pe care l-ai transmite acestora?”

Cele mai ingenioase si originale 3 raspunsuri vor fi premiate. Data limita si desemnarea castigatorilor: 18 Mai. Mult succes!

Pentru cei care dintr-un motiv sau altul nu doriti sa luati parte la concurs insa va doriti sa participati la eveniment aveti posibilitatea sa achizitionati bilete la 25% reducere, folosind cuponul de reducere platinum25 direct pe link-ul de inscriere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Creierul uman

13 lucruri pe care oamenii puternici mental nu le fac!

Ai citit cumva aceasta carte a cercetatoarei si psihoterapeutei Amy Morin, despre ce nu fac oamenii puternici mental? Este o lectura extraordinara care sintetizeaza latura gandurilor, comportamentelor si emotiilor acestor oameni. Cu un astfel de Citește mai mult…

Antreprenoriat

Tinerii milenialii vor dicta piața muncii până în 2025

Probabil sunteti la curent cu noțiunea de milenial, mileniali sau mai pe englezește așa millennials cu doi de „l” și doi de ‚n”; cu atât mai mult dacă sunteți antreprenor, manager, părinte de milenial sau însuși un mândru reprezentant al acestei generații.

Autosabotaj

Cum poți obține starea de calm la serviciu în 3 pași

Starea de calm la serviciu vine cu nenumărate beneficii. Am postat un slideshow zilele trecute pe facebook despre acest subiect, dar am considerat oportun să dezvoltăm subiectul. Resursele de care dispunem la un anumit moment Citește mai mult…