Platinum Development

Dezvoltare personală în carieră și în viața personală

Tinerii milenialii vor dicta piața muncii până în 2025
Feb08

Tinerii milenialii vor dicta piața muncii până în 2025

Probabil sunteti la curent cu noțiunea de milenial, mileniali sau mai pe englezește așa millennials cu doi de „l” și doi de ‚n”; cu atât mai mult dacă sunteți antreprenor, manager, părinte de milenial sau însuși un mândru reprezentant al acestei generații.

Citeşte +
Concurs Robin Sharma – Pachet PLATINUM – 17 septembrie București
Aug12

Concurs Robin Sharma – Pachet PLATINUM – 17 septembrie București

Lansăm un Concurs Robin Sharma pentru cititorii noștrii. Câștigătorul/-oarea va primi un pachet PLATINUM pentru evenimentul din 17 septembrie București, în valoare de 579 Euro + TVA. Succes!

Citeşte +
Psihologia marketing-ului în firma ta – 3 metode de aplicare
Iun24

Psihologia marketing-ului în firma ta – 3 metode de aplicare

Psihologia din marketing are o aplicabilitate foarte bună atunci când vrei să îți transferi o idee de business și să o faci bine înțeleasă. De asemenea este utilă când dorești să îmbunătățești performanța angajaților tăi.

Citeşte +
Robin Sharma la Bucuresti in septembrie 2015
Mar12

Robin Sharma la Bucuresti in septembrie 2015

Nu mai putin de 3 articole sunt pe acest blog, avandu-l ca figura centrala pe Robin Sharma. Iata ca in acest an vine in Bucuresti, si nu in calitate de moderator, aducandu-si seminarul intitulat, „Best performance tactics for success”. O mare parte dintre cursantii mei au trecut prin „instructajul” Lider fara titlu, astfel ca stiu foarte bine faptul ca rezonez cu ideologia de a vedea astfel munca, respectiv viata, care inglobeaza de altfel activitatea profesionala. Dar precum am mai scris aceste lucruri in cele 3 articole, nu am sa ma repet, astfel ca va las sa le (re)lecturati in voie si dupa bunul plac: 1) Cateva lectii de viata si de afaceri de la Robin Sharma 2) Ce am invatat de la Richard Branson – Interviu Robin Sharma ~ si articolul cu iz personal: 3) Lider fara titlu, modelul oamenilor de valoare ~ Descrierea evenimentului, de la organizatori catre voi: Unul dintre cei mai proeminenti lideri in leadership la nivel international, Robin Sharma, revine la Bucuresti pentru a sustine seminarul “Best performance tactics for success”. Considerat a fi evenimentul de business al anului 2015, seminarul de leadership sustinut de Robin Sharma va avea loc pe 17 septembrie 2015 si se adreseaza cu precadere liderilor, managerilor si antreprenorilor care doresc sa ridice moralul angajatilor lor, sa sporeasca increderea acestora in organizatia pe care o conduc si sa creasca productivitatea afacerilor lor in aceste vremuri tumultoase. Seminarul ofera oportunitatea de a afla noi tactici si de a deprinde noi abilitati de leadership de la unul dintre cei mai buni oratori motivationali, de a interactiona cu oameni care impartasesc valori comune, pasionati de leadership si proactivi in diverse domenii de activitate si de a conecta cei mai importanti jucatori din mediul de business din Romania si din strainatate. Robin Sharma este initiatorul conceptului „lider fara titlu”, care explica de ce calitatile de leadership nu au nimic de-a face cu functia trecuta pe cartea de vizita sau cu marimea biroului. Nici cu suma pe care o castigam sau cu hainele pe care le purtam. Leadership, in viziunea lui Sharma, inseamna o anumita filosofie. Este o atitudine. O stare de spirit. Un mod de a proceda. Si sta la indemana oricaruia dintre noi. Indiferent cu ce ne ocupam in cadrul unei companii. Iar, in exclusivitate pentru Romania, Robin Sharma va vorbi despre cele mai bune practici ale liderilor fara titlu, despre tacticile de performanta de varf pentru a face lucru de zi cu zi la un nivel de clasa mondiala, despre tacticile celor mai bune companii pentru a deveni si mai bune, despre cultura castigatorilor si cele 4 chei pentru o echipa performanta si,...

Citeşte +
Schimbarea macazului!
Oct01

Schimbarea macazului!

Nu-ti fie frica de schimbare, am mai spus-o de fiecare data si o repet! Ea oricum exista permanent in viata noastra, e imposibil de evitat. Si foarte important, niciodata nu e prea tarziu. Asa ca, nu te plafona de ceea ce ai facut pana acum, pe varsta ta, pe alte blocaje mentale care te pot bantui. Realitatea o poti creea si recreea ori de cate ori iti impui asta si faci pasi in asa fel incat sa o lasi sa intre usor in viata ta.

Citeşte +
Lider fara titlu, modelul oamenilor de valoare
Iul17

Lider fara titlu, modelul oamenilor de valoare

Pe 11 octombrie 2012 scriam o postare pe facebook, care suna astfel: „Ea este Adriana, si este echivalentul personajului „Anna” din cartea „Lider fara functie” de Robin Sharma.
M-am intalnit cu Adriana la finalul Congresului Aniversar ARONLP din 6 octombrie, tinut la Bucuresti. Invitatii plecasera si au mai ramas organizatorii in sala, pe ultima suta inainte sa ne regrupam si sa plecam pentru a ne sarbatori dupa o zi foarte reusita din toate punctele de vedere.

Citeşte +
Business Days, tărâm al informației și al networkingului
Iun24

Business Days, tărâm al informației și al networkingului

Tin minte prima mea aparitie la Business Days. Se intampla acum 2 ani si 2 luni. Eram terifiata si mai presus de toate, singura. Eram in faza de a-mi pune afacerea pe picioare si munceam pana la epuizare. Anii in care am fost plecata din tara m-au deconectat de zona de business din Romania si nu mai stiam pe nimeni, dar nici nu am revenit la trecut si la ce lasasem in urma. Am reinceput totul de la zero.

Citeşte +
Reteta de succes a lui Walt Disney
Mai05

Reteta de succes a lui Walt Disney

Cine nu stie ca „cel mai fericit loc” de pe pamant este Disney World? Este felul in care Walt Disney si-a intentionat sa-i fie creatia, inca din momentul cand totul era doar o viziune. Vizionar si creativ, dar totodata un antreprenor desavarsit, Disney a lasat in urma sa un imperiu cunoscut pentru timpul liber, un imperiu care functioneaza si astazi dupa chipul si asemanarea sa.

Citeşte +
Lipsa de disciplina, calea sigura spre esec!
Apr17

Lipsa de disciplina, calea sigura spre esec!

„Disciplina este podul dintre scop si reusita.” – Jim Rohn
Poate va intrebati de ce am ales acest subiect in prag de Paste, dar va asigur ca exista o legatura, o veti descoperi in randurile ce urmeaza.

Citeşte +
Succesul in viata – Lectii de la Brian Tracy
Mar30

Succesul in viata – Lectii de la Brian Tracy

Am atat de multe de povestit despre intalnirea cu Brian Tracy, imbinarea momentului de glorie intre a-l cunoaste personal si informatiile furnizate ar putea incape intr-un mini-book. Pentru cei ce nu stiti, Brian Tracy a fost saptamana aceasta la noi in tara cu seminarul sau emblematic Maximum Achievement, adus cu ajutorul si implicarea organizatorilor principali, Lorand Soares Szasz si Events Design.

Citeşte +