fbpx

Online-coaching-prin-skype-si-email

Business Coaching  ///  Life Coaching

Deschidem anul cu noi servicii pentru tine! Trăim într-o lume cu cerințe multiple de îndeplinit într-un timp tot mai scurt, cu multe avantaje și dezavantaje deopotrivă. Astfel pot apărea momente când ne simțim copleșiți de situație și avem nevoie de un suport. Transformarea dezavantajelor în avantaje e nu doar un joc al minții, dar și al iscusinței învățate și mai apoi dezvoltate. Aici poate interveni rolul unui coach. O privire obiectivă asupra activității noastre, o analiză competentă asupra situației în care ne aflăm poate fi de un real ajutor, poate salva adesea cariere, căsnicii, sau chiar viața.

Beneficiile-online-coaching

Existența unui coach în viața ta poate aduce un plus valoare atunci când aveți obiective de îndeplinit, doriți să vă îmbunătățiți viața, sau să aduceți schimbări radicale. Un coach poate fi cel mai bun prieten, cel mai dur critic, cel mai exigent consilier, duhovnic sau sfătuitor, depinde de nevoile individuale. Cert este că nu există persoane care să nu fi avut vreodată nevoie de cineva care să-i ghideze în anumite momente în viață. Iar oamenii performanți de astăzi cu siguranță că au în echipa lor și coachi specializați pentru a-și putea îndeplini obiectivele.

Business Online Coaching prin SkypeNu contează de unde ești și cu ce probleme te confrunți sau ce fel de obiective dorești să atingi. Pot fi obiective de business, dar și personale, nu se poate viață profesională fără viață personală și invers, iar cine spune altceva înseamnă că a ratat adevăratul sens al vieții sau ascunde astfel propria incapacitate de a avea o viață împlinită. Pe calea virtuală astăzi poți avea un coach la îndemână. Vom evalua la început situația ta și vedem dacă și cum putem lucra împreună pentru rezultate maxime. 

Poți opta varianta Skype, sau varianta email. Varianta Skype este mai uzuală, însă există persoane care se simt mai confortabil cu varianta a doua și au nevoie de mai multă intimitate. Nu e nici o problemă, se pot obține multe rezultate bune și astfel. Avem metode eficiente pentru ambele variante.

Prima ședință de Coaching prin Skype dureaza 1h și 15 minute, primele 15 minute fiind gratuite și au scopul de a ne cunoaște și stabili împreuna un plan inițial de urmat. La un pachet de 10 ședințe se aplică o reducere de 15%.

Pentru varianta Email Coaching se iau în calcul alte criterii și tarife lunare – în urma unei evaluări inițiale.

Coach-ul tău cu experiență – Dr. Cristina Imre