fbpx

Cursuri Firme in TimisoaraCursuri Firme Timisoara (Romania):

Cursuri firme – personalizate: curs competențe comunicare; cursuri dezvoltare personală; cursuri de leadership; cursuri intrapreneurship; cursuri de antreprenoriat; specializare NLP (programare neuro-lingvistică) – acestea sunt cele mai solicitate servicii Platinum Development. Pentru altele, care nu apar pe listă vă rugăm să ne contactați.

Ca și anexă utilă, oferim sesiuni de team building, alături de partenerii noștrii profesioniști din acest domeniu. Modelul acestui tema-building este de 50% educație, 50% distracție. Procent de accidente: 0% și nu e glumă.
Certificare ISO

Înainte de a demara programul de training are loc evaluarea necesarului de training, și de coaching (unde este cazul). Procedurile de evaluare depind de mărimea companiei și discuțiile în prealabil cu management-ul firmei. Nivelul de personalizare, respectiv rezultatele înregistrate vor depinde de gradul de personalizare.

Noi nu oferim pachete standard, de tipul copy-paste, și nu oferim vorbe. Oferim calitate și rezultate pe termen mediu și lung. O comunicare și deschidere partenerială reciprocă s-a dovedit a avea cele mai bune rezultate din piață.

Cursurile se efectuează la sediul firmelor contractante, cu excepția team building-urilor și al evenimentelor speciale. Putem organiza la cerere cursuri în orice alte locații din România.

Solicitare ofertă: companii@platinum-development.ro


2 Comments

OPraji · June 24, 2015 at 7:05 am

in bucuresti pe cand? as veni si pana la Timisoara..

    Platinum Development · June 24, 2015 at 2:39 pm

    Cursurile pentru firme se organizează indoor și la solicitarea companiilor, oriunde în țară. Cele pentru publicul larg se organizează sezonier și sunt anunțate pe toate canalele noastre, de la subscriberi până la social media. Vom avea astfel de cursuri deschise în luna Noiembrie (în Timișoara).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.