concurs Robin Sharma Bucuresti 2015, evenimente business Romania, evenimente de leadership, Evenimentul cu Robin Sharma din București nu mai necesită multe introduceri, deoarece a fost prezentat în detaliu aici.  Între timp s-au vândut peste 70% dintre bilete și cum este singurul eveniment Live Robin Sharma din Europa, pentru anul 2015, nu va trece mult timp până se vor epuiza toate. Au mai rămas aproape 6 săptămâni până atunci și ne-am gândit să vă facem o surpriză printr-un Pachet PLATINUM în valoare de 579 Euro + TVA.

Conținutul pachetului câșigător PLATINUM – Robin Sharma:

 • Loc în zona PLATINUM
 • Mapă cu materialele evenimentului
 • Networking & Business Lunch
 • 4 cărți scrise de Robin Sharma
 • 25% discount la produsele de pe www.robinsharma.com
 • Voucher de 100 de Euro la Diamond Travel
 • Voucher cu 50% reducere la Biomed Scan

Concurs Robin Sharma – condiții de participare

Condițiile de participare sunt foarte simple, ne interesează să fiți printre cititorii noștrii activi, care cu siguranță sunt și simpatizanți ai lui Robin Sharma, un personaj central în mai multe postări ale noastre.  Astfel, pentru a intra în concurs aveți de postat un comentariu la acest articol (la final) cu următorul conținut:

1) Denumiți articolul vostru favorit de pe acest blog (sunt peste 150 așa că aveți de unde alege) cu link către acesta.

2) Povestiți-ne printr-un rezumat (scurt sau lung) ce anume v-a plăcut și/sau inspirat la acel articol.

3) Ce anume pot învăța alții din el ca și plus valoare pentru viața lor.

Atât! E simplu, nu-i așa?

Cine câștigă?

Cel mai inspirat, inspirant, relevant, poate chiar haios, sau mai special comentariu va fi desemnat ca și câștigător pe data de 1 septembrie. Câștigătorul sau câștigătoarea va fi anunțat/-ă în cadrul acestei postări, prin email, cât și pe toate canalele noastre media.

Mult succes!

Update 1 septembrie!

Felicitări tuturor participanților!!! Ați dat dovadă de calitate și inspirație în comentariile voastre. A fost o decizie grea însă cel mai mult ne-a mișcat postarea de mai jos. Am avut un mic intro în lumea și trăirea interioară a autoarei și am considerat că noi toți avem de câștigat dintr-o experiență relatată astfel. Așteptăm și alte contribuții de acest fel.

Postarea câștigătoare este:

1. “SINGURATATEA NU EXISTA”. http://platinum-development.ro/2011/11/singuratatea-nu-exista/

2. Exact la momentul potrivit, atat articolul, cat si concursul!
Autocunoasterea si dezvoltarea personala a facut mereu parte din viata mea. Dar fiecare pas dincolo de propriile limitari, inspre acel “necunoscut” care ma facea mereu sa vibrez, se oprea in fata unui zid pe care nu l-am putut trece niciodata: teama de singuratate.
Toate semnele de intrebare din articol mi le-am pus rand pe rand. Si totusi a aparut momentul cand “iti dai seama ca viata inseamna mult mai mult decat o credeai pana acum”. Viziunea “luminitei” prezentate in articol si a barajului de netrecut, m-au adus in fata unei alegeri: supravietuiesc, mereu in fata barajului, sau aleg sa devin cea mai buna versiune a mea, sa prosper.
Am stat o viata in fata barajului si chiar am verbalizat la un moment dat: “e suficient sa supravietuiesc” (inecata in frica si furie). Recitind articolul, nu intelegeam cum ajung la “noua etapa” in viata si de ce este atat de greu avand in vedere numeroasele cursuri de dezvoltare personala urmate.
Cuvintele “spiritualitate” si “e doar o iluzie” au ramas agatate in sufletul meu. M-am intrebat “si daca acest baraj nu este altceva decat o iluzie, creat de mintea mea inspaimantata, si de fapt viata incepe exact dincolo de aceasta frica de singuratate?”
Am ales sa plonjez in necunoscut, sa sar exact in mijlocul acestui baraj inegrit de spaimă. Sufocarea si negrul acestui moment nu pot fi descrise in cuvinte. Ceea ce a aparut dincolo de acest negru sau chiar in miezul acestuia a fost lumina. O lumina puternica si clara, in care intelegerea este deplina, in care “gusti din nemasurata forta ce exista in tine”.
Aici am inteles ce inseamna cu adevarat ca singuratatea nu exista, si paradoxal, desi inainte eram mereu inconjurata de oameni, teama ma tinea intr-o inchisoare a singuratatii, exact in mijlocul vietii: nu mergeam inapoi, nu inaintam si nici macar nu stateam pe loc.
Articolul m-a ajutat in momentul deciziei intre supravietuire / stagnare si evolutie. Mi-a dat viziunea adevarului si a iluziei ce ma tinea captiva. Mi-a dat curajul, imboldul de a plonja exact in mijlocul fricii…si de a ma descoperi cu adevarat (“aveti incredere si continuati”).
Stralucirea vietii s-a manifestat prin materializarea gandurilor, setea de cunoaştere, schimbarea anturajului si contextului de viata (au aparut persoane si situatii care m-au ghidat in calatoria mea), intuitie, comunicare dincolo de cuvinte şi multe multe alte stari si beneficii, cu adevarat “dincolo de orice asteptare”.
Inainte sa incep acest drum descris in articol, cand m-am aflat in cea mai “neagra noapte” a vietii, cand parca iti “permiti”sa visezi dincolo de orice limita, m-am intrebat: “si daca mor peste cateva luni, iar banii nu ar fi o problema, ce imi doresc cel mai mult sa traiesc? Si cum vreau sa fac asta?” Raspunsul a fost atat de simplu si firesc: “sa urmez modelul oamenilor de valoare si sa devin cea mai buna versiune a mea, iar modul in care vreau sa o fac este prin participarea la evenimente cu astfel de oameni”, iar primul care mi-a aparut in minte a fost Robin Sharma.
Acum stiu ca nimic nu este intamplator, iar chemarea sufletului meu transcede orice limitare financiara. Intentia mea este sa surprind esenta invataturilor lui Robin Sharma, sa dezvolt liderul din mine si sa dau mai departe (“pay it forward”)…

3. Nu pot sa ofer celorlalti trairea, deoarece aceasta nu se invata, ci apare la momentul potrivit. Ceea ce pot oferi este viziunea evolutiei.
Cel mai crunt moment este cand esti exact in fata barajului, cand stii ca nu mai poti sa mergi inapoi, deoarece cunosti atat de bine viata aceea fara sens, cand renunti sa mai traiesti cu adevarat ….. Si incepi sa “vezi”, “auzi”, „simti” ce este dincolo de iluzie, acel „necunoscut” ce incepe sa te cheme acasa. „ACUM INCEPE TRANSFORMAREA!”
Alegi sa ramai blocat, pierdut intr-o iluzie a nefericirii sau alegi sa transcezi in adevarul celei mai bune versiuni a propriei fiinte? Plusul de valoare ce poate fi adus in viata cuiva este o alegere personala si exact in acest moment incepe cea mai frumoasa calatorie a vietii.
Recitirea articolului asigura intelegerea treptata a ceea ce este cu adevarat acest drum al transformarii, a trecerii de la iluzie la adevar. Acum am inteles ca cel ce cauta sa ajunga la adevar nu are cum sa nu il gaseasca.
„Cand vezi o persoana in punctul de trezire spirituala, tu care ai trecut de acest prim pas esti extrem de fericit pentru ca stii ce o asteapta. Dar cand o vezi ca renunta, iar motivul e FRICA, atunci suferi deoarece o intelegi pe de o parte, iar pe de alta ai vrea sa poti s-o ajuti sa vada dincolo. Dar asta depinde de acea persoana, respectiv de fiecare din voi.”
Iar acest articol este doar inceputul celei mai frumoase calatorii. Aici incepe tranformarea / dezvoltarea, iar depasirea incercarilor asigura evolutia. Si cum sunt convinsa ca atragem exact ce avem nevoie la momentul potrivit, cu siguranta articolele postate pe acest blog sunt un insotitor de valoare pe acest drum.
MULTUMESC MULT pentru articol, pentru concurs si pentru sansa de a-mi trai visul nascut intr-un moment de rascruce, al intalnirii polaritatilor „abandon / supravieţuire / evolutie”.

Felicitări Simone pentru conținutul consistent și sincer! Vei fi contactată în vederea înmânării pachetului Platinum câștigat. Așteptăm cu toții un update după întâlnirea cu Robin Sharma 🙂


11 Comments

Memet Gurhan · August 31, 2015 at 11:06 pm

http://platinum-development.ro/2013/06/esti-destul-de-sus-ca-sa-nu-faci-nimic-lipsa-responsabilitatii/

Aceasta poveste o consider potrivita pentru ca ea cuprinde cele mai cunoscute , si evitate motive care duc catre mediocritate, sau chiar esec.

Consider ca toate acestea si niste trepte pe care trebuie sa le urcam, sa trecem de ele, pentru a putea admira privelistea de sus.
Chiar daca va fi o provocare pentru fiecare, aceste 5 idei identificate in articol reprezinta baza mediocritatii, reprezinta punctele de granite care despart zona de comfort si zona de explorat ( cum mai pot spune, zona evolutiei)

Asadar, lucrand la fiecare motiv, vom putea sa ne ridicam si sa ne marim orizonturile. Vom putea privi departe, avand imaginatia deschisa si libera sa arata la lumina toate ideile noastre, fara a ne gandi ce vor spune cei de langa noi.

Daca cei de langa noi vor sa fie in rand cu multimea, asta inseamna ca si-au ales calea. Si le este bine, sau cred asta. Noi cei care alegem sa iesim din multime, vom avea de muncit, si dupa multa munca, vom putea sa privim viata altfel, sa ii vedem toate bogatiile care le cuprinde.

Nicole · August 31, 2015 at 10:00 pm

1. “SINGURATATEA NU EXISTA”. http://platinum-development.ro/2011/11/singuratatea-nu-exista/
2. Exact la momentul potrivit, atat articolul, cat si concursul!
Autocunoasterea si dezvoltarea personala a facut mereu parte din viata mea. Dar fiecare pas dincolo de propriile limitari, inspre acel “necunoscut” care ma facea mereu sa vibrez, se oprea in fata unui zid pe care nu l-am putut trece niciodata: teama de singuratate.
Toate semnele de intrebare din articol mi le-am pus rand pe rand. Si totusi a aparut momentul cand “iti dai seama ca viata inseamna mult mai mult decat o credeai pana acum”. Viziunea “luminitei” prezentate in articol si a barajului de netrecut, m-au adus in fata unei alegeri: supravietuiesc, mereu in fata barajului, sau aleg sa devin cea mai buna versiune a mea, sa prosper.
Am stat o viata in fata barajului si chiar am verbalizat la un moment dat: “e suficient sa supravietuiesc” (inecata in frica si furie). Recitind articolul, nu intelegeam cum ajung la “noua etapa” in viata si de ce este atat de greu avand in vedere numeroasele cursuri de dezvoltare personala urmate.
Cuvintele “spiritualitate” si “e doar o iluzie” au ramas agatate in sufletul meu. M-am intrebat “si daca acest baraj nu este altceva decat o iluzie, creat de mintea mea inspaimantata, si de fapt viata incepe exact dincolo de aceasta frica de singuratate?”
Am ales sa plonjez in necunoscut, sa sar exact in mijlocul acestui baraj inegrit de spaimă. Sufocarea si negrul acestui moment nu pot fi descrise in cuvinte. Ceea ce a aparut dincolo de acest negru sau chiar in miezul acestuia a fost lumina. O lumina puternica si clara, in care intelegerea este deplina, in care “gusti din nemasurata forta ce exista in tine”.
Aici am inteles ce inseamna cu adevarat ca singuratatea nu exista, si paradoxal, desi inainte eram mereu inconjurata de oameni, teama ma tinea intr-o inchisoare a singuratatii, exact in mijlocul vietii: nu mergeam inapoi, nu inaintam si nici macar nu stateam pe loc.
Articolul m-a ajutat in momentul deciziei intre supravietuire / stagnare si evolutie. Mi-a dat viziunea adevarului si a iluziei ce ma tinea captiva. Mi-a dat curajul, imboldul de a plonja exact in mijlocul fricii…si de a ma descoperi cu adevarat (“aveti incredere si continuati”).
Stralucirea vietii s-a manifestat prin materializarea gandurilor, setea de cunoaştere, schimbarea anturajului si contextului de viata (au aparut persoane si situatii care m-au ghidat in calatoria mea), intuitie, comunicare dincolo de cuvinte şi multe multe alte stari si beneficii, cu adevarat “dincolo de orice asteptare”.
Inainte sa incep acest drum descris in articol, cand m-am aflat in cea mai “neagra noapte” a vietii, cand parca iti “permiti”sa visezi dincolo de orice limita, m-am intrebat: “si daca mor peste cateva luni, iar banii nu ar fi o problema, ce imi doresc cel mai mult sa traiesc? Si cum vreau sa fac asta?” Raspunsul a fost atat de simplu si firesc: “sa urmez modelul oamenilor de valoare si sa devin cea mai buna versiune a mea, iar modul in care vreau sa o fac este prin participarea la evenimente cu astfel de oameni”, iar primul care mi-a aparut in minte a fost Robin Sharma.
Acum stiu ca nimic nu este intamplator, iar chemarea sufletului meu transcede orice limitare financiara. Intentia mea este sa surprind esenta invataturilor lui Robin Sharma, sa dezvolt liderul din mine si sa dau mai departe (“pay it forward”)…

3. Nu pot sa ofer celorlalti trairea, deoarece aceasta nu se invata, ci apare la momentul potrivit. Ceeea ce pot oferi este viziunea a ceea ce este evolutia.
Cel mai crunt moment este cand esti exact in fata barajului, cand stii ca nu mai poti sa mergi inapoi, deoarece cunosti atat de bine viata aceea fara sens, cand renunti sa mai traiesti cu adevarat ….. Si incepi sa “vezi”, “auzi”, „simti” ce este dincolo de iluzie, acel „necunoscut” ce incepe sa te cheme acasa. „ACUM INCEPE TRANSFORMAREA!”
Alegi sa ramai blocat, pierdut intr-o iluzie a nefericirii sau alegi sa transcezi in adevarul celei mai bune versiuni a propriei fiinte? Plusul de valoare ce poate fi adus in viata cuiva este o alegere personala si exact in acest moment incepe cea mai frumoasa calatorie a vietii.
Recitirea articolului asigura intelegerea treptata a ceea ce este cu adevarat acest drum al transformarii, a trecerii de la iluzie la adevar. Acum am inteles ca cel ce cauta sa ajunga la adevar nu are cum sa nu il gaseasca.
„Cand vezi o persoana in punctul de trezire spirituala, tu care ai trecut de acest prim pas esti extrem de fericit pentru ca stii ce o asteapta. Dar cand o vezi ca renunta, iar motivul e FRICA, atunci suferi deoarece o intelegi pe de o parte, iar pe de alta ai vrea sa poti s-o ajuti sa vada dincolo. Dar asta depinde de acea persoana, respectiv de fiecare din voi.”
Iar acest articol este doar inceputul celei mai frumoase calatorii. Aici incepe tranformarea / dezvoltarea, iar depasirea incercarilor asigura evolutia. Si cum sunt convinsa ca atragem exact ce avem nevoie la momentul potrivit, cu siguranta articolele postate pe acest blog sunt un insotitor de valoare pe acest drum.
MULTUMESC MULT pentru articol, pentru concurs si pentru sansa de a-mi trai visul nascut intr-un moment de rascruce, al intalnirii polaritatilor „abandon / supravieţuire / evolutie”.

Nicole · August 31, 2015 at 1:27 pm

1. “SINGURATATEA NU EXISTA”. http://platinum-development.ro/2011/11/singuratatea-nu-exista/

2. Exact la momentul potrivit, atat articolul, cat si concursul!
Autocunoasterea si dezvoltarea personala a facut mereu parte din viata mea. Dar fiecare pas dincolo de propriile limitari, inspre acel “necunoscut” care ma facea mereu sa vibrez, se oprea in fata unui zid pe care nu l-am putut trece niciodata: teama de singuratate.
Toate semnele de intrebare din articol mi le-am pus rand pe rand. Si totusi a aparut momentul cand “iti dai seama ca viata inseamna mult mai mult decat o credeai pana acum”. Viziunea “luminitei” prezentate in articol si a barajului de netrecut, m-au adus in fata unei alegeri: supravietuiesc, mereu in fata barajului, sau aleg sa devin cea mai buna versiune a mea, sa prosper.
Am stat o viata in fata barajului si chiar am verbalizat la un moment dat: “e suficient sa supravietuiesc” (inecata in frica si furie). Recitind articolul, nu intelegeam cum ajung la “noua etapa” in viata si de ce este atat de greu avand in vedere numeroasele cursuri de dezvoltare personala urmate.
Cuvintele “spiritualitate” si “e doar o iluzie” au ramas agatate in sufletul meu. M-am intrebat “si daca acest baraj nu este altceva decat o iluzie, creat de mintea mea inspaimantata, si de fapt viata incepe exact dincolo de aceasta frica de singuratate?”
Am ales sa plonjez in necunoscut, sa sar exact in mijlocul acestui baraj inegrit de spaimă. Sufocarea si negrul acestui moment nu pot fi descrise in cuvinte. Ceea ce a aparut dincolo de acest negru sau chiar in miezul acestuia a fost lumina. O lumina puternica si clara, in care intelegerea este deplina, in care “gusti din nemasurata forta ce exista in tine”.
Aici am inteles ce inseamna cu adevarat ca singuratatea nu exista, si paradoxal, desi inainte eram mereu inconjurata de oameni, teama ma tinea intr-o inchisoare a singuratatii, exact in mijlocul vietii: nu mergeam inapoi, nu inaintam si nici macar nu stateam pe loc.
Articolul m-a ajutat in momentul deciziei intre supravietuire / stagnare si evolutie. Mi-a dat viziunea adevarului si a iluziei ce ma tinea captiva. Mi-a dat curajul, imboldul de a plonja exact in mijlocul fricii…si de a ma descoperi cu adevarat (“aveti incredere si continuati”).
Stralucirea vietii s-a manifestat prin materializarea gandurilor, setea de cunoaştere, schimbarea anturajului si contextului de viata (au aparut persoane si situatii care m-au ghidat in calatoria mea), intuitie, comunicare dincolo de cuvinte şi multe multe alte stari si beneficii, cu adevarat “dincolo de orice asteptare”.
Inainte sa incep acest drum descris in articol, cand m-am aflat in cea mai “neagra noapte” a vietii, cand parca iti “permiti”sa visezi dincolo de orice limita, m-am intrebat: “si daca mor peste cateva luni, iar banii nu ar fi o problema, ce imi doresc cel mai mult sa traiesc? Si cum vreau sa fac asta?” Raspunsul a fost atat de simplu si firesc: “sa urmez modelul oamenilor de valoare si sa devin cea mai buna versiune a mea, iar modul in care vreau sa o fac este prin participarea la evenimente cu astfel de oameni”, iar primul care mi-a aparut in minte a fost Robin Sharma.
Acum stiu ca nimic nu este intamplator, iar chemarea sufletului meu transcede orice limitare financiara. Intentia mea este sa surprind esenta invataturilor lui Robin Sharma, sa dezvolt liderul din mine si sa dau mai departe (“pay it forward”)…

3. Nu pot sa ofer celorlalti trairea, deoarece aceasta nu se invata, ci apare la momentul potrivit. Ceea ce pot oferi este viziunea evolutiei.
Cel mai crunt moment este cand esti exact in fata barajului, cand stii ca nu mai poti sa mergi inapoi, deoarece cunosti atat de bine viata aceea fara sens, cand renunti sa mai traiesti cu adevarat ….. Si incepi sa “vezi”, “auzi”, „simti” ce este dincolo de iluzie, acel „necunoscut” ce incepe sa te cheme acasa. „ACUM INCEPE TRANSFORMAREA!”
Alegi sa ramai blocat, pierdut intr-o iluzie a nefericirii sau alegi sa transcezi in adevarul celei mai bune versiuni a propriei fiinte? Plusul de valoare ce poate fi adus in viata cuiva este o alegere personala si exact in acest moment incepe cea mai frumoasa calatorie a vietii.
Recitirea articolului asigura intelegerea treptata a ceea ce este cu adevarat acest drum al transformarii, a trecerii de la iluzie la adevar. Acum am inteles ca cel ce cauta sa ajunga la adevar nu are cum sa nu il gaseasca.
„Cand vezi o persoana in punctul de trezire spirituala, tu care ai trecut de acest prim pas esti extrem de fericit pentru ca stii ce o asteapta. Dar cand o vezi ca renunta, iar motivul e FRICA, atunci suferi deoarece o intelegi pe de o parte, iar pe de alta ai vrea sa poti s-o ajuti sa vada dincolo. Dar asta depinde de acea persoana, respectiv de fiecare din voi.”
Iar acest articol este doar inceputul celei mai frumoase calatorii. Aici incepe tranformarea / dezvoltarea, iar depasirea incercarilor asigura evolutia. Si cum sunt convinsa ca atragem exact ce avem nevoie la momentul potrivit, cu siguranta articolele postate pe acest blog sunt un insotitor de valoare pe acest drum.
MULTUMESC MULT pentru articol, pentru concurs si pentru sansa de a-mi trai visul nascut intr-un moment de rascruce, al intalnirii polaritatilor „abandon / supravieţuire / evolutie”.

Gia · August 28, 2015 at 5:06 pm

1) Legile succesului dupa Napoleon Hill
http://platinum-development.ro/2013/03/legile-succesului-napoleon-hill/

2) Principiul de Master Mind.
Nu m-am gandit niciodata ca acest aspect conteaza, dar dupa ce l-am citit mi-am dat seama cat adevar se afla acolo. Daca nu ai oamenii potriviti langa tine de orice obiectiv pe termen lung poate sa se aleaga praful, cum ar fi si cu familia care are alte obiective fata de ale tale.

3) Este rezumatul cartii de referinta Think and Grow Rich si nu cred ca l-am mai gasit scris in romaneste. Aici sunt toate cheile succesului aplicate de marii bogati ai lumii. Ma gandesc ca e suficient ca motivator pentru oricine 🙂

Malina Oana · August 28, 2015 at 4:59 pm

Buna tuturor,

Ma regasesc in ce a scris Mihaela, eu am invatat pe propria piele ca efortul depus in mod constant te poate duce la rezultate remarcabile, cu conditia sa ai si un plan in avans. Am invatat multe despre planificare si organizare in articolele de pe acest blog. Mi-am dorit sa identific cel mai bun articol si recunosc ca dupa ce m-am sucit de cateva ori am decis asupra – Criticului din tine si Imaginea de Sine.

Link-ul eu l-am introdus la sectiunea de “pagina web” deci dand click pe numele meu ar trebui sa ajungeti acolo. Am considerat ca e mai usor asa, dar corectez daca e cazul.

Pe aceasta cale doresc sa-ti multumesc Cristina pentru sumedenia de informatii de valoare pe care ni le-ai impartasit. Informatia este foarte condensata si multa, recomand tututor sa-si ia ragazul sa scormoneasca pe aici si sunt convinsa ca vor gasi idei si solutii excelente pentru problemele lor. Eu mi-am propus sa le citesc pe toate dar inca nu am reusit, poate m-ar ajyta un format de carte. Dar am sa perseverez promit.

Ca sa revin la cerintele concursului, articolul de mai sus l-am ales in final pentru relevanta lui in viata mea. Mi s-a parut genial. Cristina, ai reusit sa-mi deschizi ochii intr-un mod cat se poate de transant despre ce faceam eu gresit legat de cum ma priveam. Mi-am dat seama ca ceea ce consideram eu ca este real despre mine era de fapt o masca si ca de fiecare data castiga acest critic irritant din capul meu. De fiecare data cand abandonam un proiect el era de vina. Doar ca nu am realizat asta. Si in fond acest critic sunt eu, o particica din mine cu care eram mereu in lupta in loc de a adopta tactica negocierii.

Ca si sugestii pentru altii, nu stiu cine nu ar trebui sa citeasca acest articol. E atat de ilustrativ si demonstrativ incat poate impacta pe oricine. Nu ma indoiesc ca fiecare isi va identifica autsabotaje exact prin acele dialoguri interne dintre vointa personala si critical intern. Odata ce descoperi procesul esti cu un picior catre propria-ti salvare si poate asa nu vei mai abandona ceea ce-ti doresti sa obtii. Ca sa citez din articol, asa nu vei mai ajunge sa ramai la cheremul acestor vorbe ale “prietenosului” critic: “Ia vezi-ti tu de treaba si lasa prostiile astea care nu sunt pentru tine.”

Va doresc tuturor mult success, asa poate vom fi cu totii mai putin amari si complacuti in realitatea care ne inconjoara!

Mihaela · August 26, 2015 at 4:38 pm

Foarte faina idee!

Eu am ales sa desemnez “Lectiile de viata de la Robin Sharma” fiind un articol potrivit acestui concurs. http://platinum-development.ro/2014/02/cateva-lectii-de-viata-si-afaceri-de-la-robin-sharma/

Marturisesc ca in urma lui am vazut o serie intreaga de mini lectii pe youtube si m-a impactat obiceiul oamenilor de success care isi incep ziua inaintea gainilor  Articolul desemnat face o sinteza utila si succinta despre omul Robin Sharma, felul sau de a gandi si de a vedea viata. Intrand putin in lumea celor care reusesc in viata este util pentru noi toti in a identifica lacunele propriei vieti. Pe mine ma ajuta sa ma inspir si sa schimb cate ceva in mine, chiar daca acele schimbari sunt adesea minore, stiu ca pe termen lung pot duce la ceva major. Am invatat demult ca succesul nu este noroc si cunoscand cateva persoane realizate am vazut ce se afla in spate si este multa munca si determinare acolo. Cu totii avem de invatat din asta.

Multumesc!

Cristina Faur · August 13, 2015 at 8:12 pm

Ma bucur mult ca am dat de acest concurs in mod cu totul intamplator. Am sa revin cu articolul preferat in cateva zile. Multumesc!

  Cristina F. · August 26, 2015 at 4:53 pm

  Am revenit 🙂

  Legat de articolul care m-a inspirat tin minte ca la vremea aceea aveam o problema cu echipa pe care o conduc si cautam modalitati de motivatie. Atunci am gasit acest articol: http://platinum-development.ro/2012/09/ce-anume-ne-motiveaza-tu-cum-motivezi/ si mi s-a parut genial. Nu aveam idee ca exista o diferenta majora intre recompensarea oamenilor in functie de efortul fizic sau psihic. Eu aveam o echipa epuizata axata pe munci ce tin de intelect si incercam sa ii propulsez cu bonusuri dar nu vedeam rezultate. Apoi am avut acel declic dupa articol si am schimbat tactica. Am citit mult suplimentar ce-i drept, dar stiam exact ce caut. I-am adunat pe toti si am avut o sedinta relaxata despre asteptarile fecaruia si am ramas interzisa. Doar 10% inclina catre bonificatii, restul aveau alte nevoi care in perioada noastra supraaglomerata nu au fost satisfacute. Pe scurt am identificat o inclinatie familiara majora si conform acelor date acumulate am sponsorizat (in loc de bonificatii) un picnic cu familiile celor implicati. Rezultatul a fost pe masura. Urmatoarea saptamana si cele ce au urmat parca s-a risipit un val de depresie de prin birouri si randamentul a crescut considerabil. Am avut chiar 2 initiative din partea a doua persoane care pana atunci se mentineau “low level”. Sugerez pe aceasta cale tuturor care conduc echipe sa-si cunoasca mai bine oamenii si sa ajusteze modelele de recompense in functie de nevoile lor. Veti vedea diferenta. Pentru mine a fost majora.

Mihai · August 13, 2015 at 12:31 am

La un festin de creiere … fara ingrediente
http://platinum-development.ro/2012/04/la-un-festin-de-creier-dezvoltare-personala-2/
Pentru mine acest articol a fost deliciul zilei cand l-am citit si mi-a ramas la sufletel de atunci 🙂

Si tocmai pentru ca a fost scris asa mai pe felia mea am retinut foarte clar aspectul ca in stare de stress mai bine stai putin si faci exercitii de respiratie decat sa ajungi sa fii mancat de urs in padure in timp ce tot sangele tau se duce prin alte parti decat la cap 🙂 “Mai pe romaneste”, stai putin si cugeti ca poate iti vine o idee mult mai buna de cum ai putea scapa de pericole si belele, fie ei ursi polari, carpatini sau de birou. Evident ca acelasi sfat l-as recomanda si celor care vor citi articolul.

Elena Ciobanu · August 12, 2015 at 11:01 pm

Buna seara,

Sunt Elena din Bucuresti si mi-ar placea enorm de mult sa-l vad pe Robin Sharma Live. Poate am noroc 🙂 Citesc acest blog de cateva luni si am rasfoit pana acum aproximativ 12 articole. Mi s-au parut toate utile si elaborate, mi-e greu sa aleg dar se pare ca trebuie.

Votul meu catre: Cine esti tu si imaginea ta din oglinda: http://platinum-development.ro/2012/05/cine-esti-tu-dezvoltare-personala/
Mi s-a parut o mini carte a vremurilor pe care le traim si metaforele folosite cu schizofrenicii mi s-au parut extrem de amuzante pe cat de amare.

In ce fel m-a inspirat? Admit ca ma pregatesc de o saptamana sa fac acea infruntare a mea cu mine in oglinda si presimt ca momentul se apropie. Pana atunci am inceput sa observ franturi ale mele care in fond nu proveneau de la mine si acest lucru mi-a aratat ca sunt pe drumul cel bun. Cred ca fiecare dintre noi avem nevoie de niste ani sa reusim sa ne rezolvam fisurile personalitatilor impuse de altii. Ce-i drept, daca nu ne apucam de asta nimeni nu o va face, asa ca e lupta noastra cu noi insine.

Ce pot invata altii?
Cred ca multi se vor delecta cu acest articol, dar asta depinde si cate schelete au prin dulapuri. Articolul poate fi amuzant sau dureros in egala masura, depinde cum abordezi necesitatea de schimbare. Poate fi un pamflet al vremurilor sau un clopotel de trezire. Eu vreau sa tind ca varianta a doua este valabila.

M-am descurcat cu cerintele?
Multumesc!

  Corina · August 15, 2015 at 6:11 pm

  Unul din articolele care mi-a ramas in minte si care a avut un efect asupra

  mea a fost Lider fara titlu, modelul oamenilor de valoare. http://platinum-development.ro/2014/07/lider-fara-titlu-robin-sharma/

  M-a inspirat pentru ca ne aminteste ca oameni de valoare se gasesc

  pretutindeni, desi noi probabil, de cele mai multe ori, ne concentram

  cautarile in directii gresite, si ca lideri sunt aceia care pun pasiune in

  ceea ce fac, care se dedica meseriei pe care o fac, iar calitatea de lider

  nu este neaparat echivalenta cu functia pe care o detii. Fiecare dintre noi

  are ceva valoros de oferit, totul este sa ne dam noua insine sansa de a-l

  gasi si vom avea intotdeauna ceva de invatat si descoperit despre noi si

  despre altii. De asemenea, mi-a amintit de ce iubesc munca pe care o fac si

  ca atunci cand te dedici intru totul esti mereu pe drumul cel bun.

  Cred ca toti avem de invatat din exemplele vii de langa noi, totul e sa

  deschidem ochii, sa le recunoastem si sa le valorificam. Totodata, e bine sa

  facem o analiza a vietii noastre si sa constientizam ca a da ce e mai bun

  din noi ne va transforma in oameni mai fericiti si ne va ajuta sa-i facem si

  pe altii fericiti la randul lor. “Be the change that you wish to see in the

  world”, dupa cum spunea atat de frumos Mahatma Gandhi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.