Dr. Cristina Imre, Timisoara
mentored by Jim Rohn
nlp, psihocibernetica, training companii, public speaking,

→ Certified Business Trainer & Business Coach – certificare internationala EANLP & ISO Incite Akademy Austria
→ Master Trainer & Coach ARONLP  (Asociatia Romana de Programare Neuro-Lingvistica),  NLP-Trainer DVNLP  (Asociatia Germana de NLP),  NLP-Trainer IANLP  (Asociatia Internationala de NLP) – certificare nationala si internationala din 2008, experienta practica din 2001.
→ Formator de Formatori autorizat CNFPA si certificat de Min. Muncii si Min. Educatiei
→ Antreprenor

Servicii:
Professional Training / Coaching & Public Speaking:  training personalizat pentru companii si antreprenori existenti sau aspiranti (soft skills: comunicare; leadership, mentalitate antreprenoriala; vanzari; customer care; presentation skills; body language; public speaking); training-uri/workshop-uri de tip open – dezvoltare personala;  high-end coaching.

*******

Motto-ul meu de viata este: “Nimic nu este intamplator !”. Astfel toti cei care vor intra in contact cu mine sau vor lua parte la training-urile mele cu siguranta ca isi au locul acolo,  ramane doar sa descoperim impreuna “motivatia din spatele alegerii”.

Spirit antreprenorial de mic copil, am infiintat si administrat 2 firme (prima incepand cu 2003), am fost asociata in altele 3 si am participat ca si suport managerial la inca 2 startup-uri. Mi-am identificat vocatia in sectorul de training si coaching, utilizand metode si tehnici de programare neurolingvistica si psiho-cibernetica, avand o experienta practica de 11 ani in domeniul NLP-ului si fiind Master Trainer Certificat din 2008. Platinum Development este integrarea perfecta a intregii experiente si educatii acumulate pana acum, prin cunoastere umana cu abordare din cat mai multe perspective diferite. 

Sunt genul neconventional de trainer (si om) daca ma intrebati pe mine,  drept dovada si acest profil. Sunt trainerul caruia ii place sa se joace si sa scoata untul din tine daca e nevoie. Spun lucrurilor pe nume (in limbaj elevat sau nu – depinde de caz), fara sa ascund mizeria sub pres ca sa zic asa, si desi asta nu imi aduce intotdeauna avantaje, consider ca nu ai cum evolua ambaland mereu lucrurile care nu-ti plac sau le vrei inexistente intr-o cutie colorata. Personalizez si adaptez materialul de curs in functie de cei pe care-i am in fata,  ma intereseaza sa transmit informatia pentru care sunt acolo si nu doar sa termin un curriculum in stil robotic si impersonal. Nu cunosc bariere sau separari legate de titulatura celui din fata mea,  de la General Manager pana la fiecare persoana de pe scara ierarhica,  persoana care nu are loc de munca,  sau care nu stie deloc ce vrea. Sunt un invatacel constiincios, iar daca ma simt depasita de situatie remediez in timp scurt acest neajuns. Privesc individualitatea oamenilor cu mult respect,  insa integrez acea individualitate in grupul din care face parte sau vrea sa faca parte.

De altfel nu fac altceva decat sa ajut oamenii sa se ajute singuri, si unul dintre lucrurile pe care le-am invatat in timp si le adopt astazi este sa nu intervin acolo unde nu este cazul sau acolo unde persoana nu doreste sau nu este inca pregatita. De multe ori e nevoie sa rasucesti o singura cheita pentru a pune in miscare intregul mecanism uman.

Imi place sa lucrez in mediul de business aducand elemente neasteptate, noi si necesare. La fel de mult imi place sa lucrez individual,  unde am sansa sa obtin rezultate mult mai concentrate pentru persoana care este in fata mea. Nici un grup sau individ nu este la fel,  iar daca nu ai capacitatea sa te adaptezi oamenilor cu care lucrezi inseamna ca nici mesajul dorit nu va ajunge in locul potrivit.

Fascinatia vietii mele a fost intotdeauna psihologia umana pana in cele mai impenetrabile lacasuri. Nu intelegeam cum cineva poate sa se transforme intr-o singura clipa dintr-o persoana pasnica intr-un monstru. Ma consider un explorator,  un calator pasionat (la propriu si la figurat) in propria viata si in viata celor din jurul meu, astfel incat tot ce tine de descoperirea propriei identitati si descoperirea realitatii mele a facut mereu parte din harta vietii mele,  adaptand aceleasi principii in traingurile mele. Domeniile aparent diferite pe care le-am studiat si parcurs (inclusiv cele medicale) au avut in fond acelasi fundament de a vedea viata si persoana din cat mai multe unghiuri diferite,  iar calatoriile mele in lume mi-au permis sa cunosc si alte culturi,  alte tipologii de oameni,  pe care le-am studiat si integrat in experienta mea. Iar aceasta privire de ansamblu m-a facut capabila sa ma strecor si sa observ atat lumea spirituala cat si cea pragmatica,  atat lumea vazuta din emisfera noastra dreapta,  cat si din cea stanga. Fie ca e vorba de sectorul de business,  dezvoltare personala sau emotionala,  ele au la baza acelasi nucleu profund din care ne ghidam viata.

Unelte:
NLP a fost si este pentru mine punctul de legatura,  acel ceva care reuseste sa puna punctul pe “i” acolo unde trebuie. NLP-ul atinge corzile sensibile si scoate tot ce e mai bun din noi mergand direct in miezul problemelor pentru a le tranforma si reintegra in ceva nou,  frumos,  eficient si plin de resurse. Iar psiho-cibernetica a venit sa completeze cunoasterea obtinuta prin NLP, cele doua devenind parte integrata folosite astazi in toate training-urile mele.

Filozofia Platinum: “Fericirea nu este ceva ce tot amani pe viitor, e ceva ce creezi pentru prezent.”

Motto Platinum: “Designul excelentei in viata profesionala si personala.”

Fiecare dintre noi doreste sa aiba mai mult,  sa devina mai bun si mai fericit … pentru asta sunt aici si te invit sa descoperim impreuna acele aspecte care pot sa te transforme in ceea ce iti doresti,  iar rolul meu in calitate de trainer/coach&public speaker este sa te indrum pe acest drum al schimbarilor fie ele minore sau majore din viata ta.

Cu respect,
Cristina Imre

6 Comments

Business Days, tărâm al informației și al networkingului · June 24, 2014 at 6:01 pm

[…] Despre […]

Platinum Development se extinde! | Platinum Development · October 16, 2013 at 11:55 am

[…] Despre […]

NLP si Allan Pease | Platinum Development · February 27, 2013 at 7:08 pm

[…] Despre […]

Cere si ti se va da!… « Let's Talk! · November 29, 2012 at 2:15 am

[…] zice si mentorul nostru  Cristina Imre din cadrul cursului de […]

Cere si ti se va da!… « Let's Talk! · November 26, 2012 at 6:07 pm

[…] zice si mentorul nostru  Cristina Imre in cadrul cursului de […]

Lansare workshop de vanzari in premiera · September 2, 2012 at 11:48 am

[…] Despre […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.