Când o ușă se închide o alta se deschide. Acest lucru este invariabil, și chiar dacă în momentele de durere și frică ți-este greu să o vezi e important să conștientizezi că ea EXISTĂ! Găsește-o și toate se vor schimba pentru tine.

Notă informativă!

Începând de astăzi vei găsi o serie de mesaje sub formă de inregistrări video pe pagina mea de YouTube și m-am gândit să-i dau viață și aici sub formă de articol. Asta în cazul în care nu ești încă abonat/ă pe canal și ți-ai dori să fii la zi cu materialele mele. Toate articolele ce conțin în titlu cuvântul ”Seria” sunt transcrieri din înregistrări video, respectiv audio; împreună cu varianta video și un link de dowload al versiunii de mini-audiobook.

Versiunea originală:

Fișier audio: Frică și durere – Mesaje cu Impact – Cristina Imre

Transcript română:

Frică și durere – Seria Mesaje cu Impact Ep. 1

Când o ușă se închide o alta se deschide.

Când visele tale se zdruncină, un obiectiv major a eșuat, cineva drag te-a tradat, ai o problemă familială majoră; sau pur si simplu ai pierdut bani – e un moment de cotitura.

[OPORTUNITATE]

Dar reține… fiecare lovitură de la viață ascunde un cadou major pentru dezvoltarea ta ca persoana. Nu e vorba doar despre experieța de viață câștigată, ci de faptul că atunci când o ușă se închide, sau un univers se clatină, o altă ușă mai mare s-a deschis undeva; sau o nouă perspectivă asupra vieții e pe cale să intre în viața ta – atâta timp cât o accepți, o cauți și o primești în viața ta.

Nu există creștere fără efort, durere, ieșire din zona de confort.

[OAMENII PE CARE-I ADMIRI]

Nici o persoană pe care o admiri tu astăzi nu a ajuns unde este nefăcând nimic și fără să treacă prin momente cruciale, dureroase, care au marcat-o. Diferența dintre cei care reușesc nu ține nici de noroc, nici de o familie care aparent le are pe toate, nici de bani.

Diferența ține de felul în care aceste persoane au gestionat momentele de cotitură din viața lor. Curajul nu este absența fricii, ci triumful asupra ei, dupa cum spunea Nelson Mandela.

[SUFERINȚA E PARTE DIN VIAȚĂ]

Toți oamenii suferă și se tem de ceva, dar cei care realizează ceva sunt cei care își acceptă umanitatea și văd dincolo de acel moment care pe majoritatea îi oprește.

Așa că reține!

Dacă în acest moment nu ești bine, sau treci printr-o etapă grea. Nu ești singur! Ești acolo unde fiecare persoană care a trăit vreodată a fost.

[MESAJ CHEIE]

Și mai reține ceva foarte important. TOATE TREC. Nimic nu rămâne la fel. Și bucuriile trec ca să lase loc altora. Dar și durerile trec. Este un ciclu precum anotimpurile, mereu vor veni peste tine.

Însă doar în momentele dificile ai cea mai mare șansă să crești din toate punctele de vedere. Privește aceste momente ca o oportunitate pentru tine și viața ta. Tu ești pe acest pământ cu un scop. NU-l știi? Află-l.

[DE CE TE-AI NĂSCUT?]

Și scopul nu este să suferi, sau să fii fericit. Ele sunt parte din viața ta. Scopul este să iți duci la îndeplinire menirea. Și atunci când ai un scop înalt în fața ta, în orice moment al zilei și al nopții, ești salvat. Pentru că nimeni și nimic nu te va mai deturna de la drumul tău.

Acea misiune înaltă iți va fi ca un far în nopțile întunecate ți totodată, cel mai puternic motivator atunci când simți că nu mai ai baterii sau că ți-ai epuziat resursele. Acestea sunt nelimitate pentru cineva care știe ce vrea; și mai ales de ce vrea.

[CERCETEAZĂ]

Așa că oferă-ți răgaz să suferi, ești OM. Dar ține minte că e doar o minusculă etapă din drumul tău și că dincolo de acest moment se află ceva mai mult pentru tine. Descoperă acel ceva și vei trece automat pe un alt nivel superior.

Ne vedem acolo!


Aici găsești varianta pe engleză în cazul în care preferi asta; sau pentru prietenii tăi pe care dorești să-i ajuți:


Cristina Imre - Autor Articole

Cristina Imre – High-End Coach for Top Performers; Keynote Speaker; Business Trainer & Strategist; Author; Entrepreneur


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.