fbpx

Da, stiu, am cam disparut!

Din respect fata de voi, cititorii mei fideli, urmeaza dezvaluirile.
cristina imre autor, carti publicate pe Amazon, schimbari in cariera,

S-au intamplat multe in ultimele luni in viata mea si schimbarile sunt majore. Am sa dezvalui ceea ce consider ca este cel mai important in toata povestea. Ca si rezumat, in perioada ce urmeaza ma dedic carierei de autor pe piata internationala. Poate suna drastic, ciudat sau incert, pentru unii dintre voi, dar cu siguranta pentru mine nu este.
 
Dupa multi ani de antreprenoriat, cresteri de afaceri si bine-nteles training, coaching, public speaking la un numar de oameni devenit constistent de-al lungul timpului, mi-am luat in sfarsit acel timp sa fac ceea ce am amanat de atatea ori, sa scriu carti, dar mai ales sa le si public. Desigur, am scris o multitudine de materiale, multe articole si continut pe online, material pentru training, insa nu am reusit niciodata sa pun la punct o carte de la un cap la altul. Acest lucru mi-a dat mult de gandit, mai ales ca sunt omul care termina ceea ce decide sa faca.
 
Ma confesez putin. Vreau sa va spun ca primul meu manuscris, care era de altfel de beletristica, am inceput sa-l scriu in liceu, si, a ramas neterminat tot pe acolo. Alte doua carti, de data aceasta de dezvoltare personala au cunoscut aceeasi soarta si parte dintre ele au fost fragmentate in cateva articole publicate. Alte cateva zeci de material au pornit a fi mini-bookuri si nu au fost finalizate. Astfel ca, dupa aceste istoric frustrant in materie de incapacitate de a finaliza o carte am luat decizia sa pun pauza la restul. Asta pentru ca din fericire am avut grija sa-mi construiesc viata in asa fel incat sa-mi permit astfel de schimbari. Unii poate vor considera ca e ciudat sa te retragi de la o afacere care ai construit-o cu multa munca si care merge chiar foarte bine. Altii ma vor intelege in schimb la fel de bine, mai ales cei care au curajul sa-si urmeze visurile indiferent de ce presupune acest lucru.
 
Bine, nu ma retrag chiar de tot. Am raspuns unui numar extrem de limitat de solicitari deschise si, probabil le voi da curs, in ceea ce priveste domeniul universitar si una doua colaborari cu persoane pe sufletul meu.
Ma voi retrage de pe scena strict romaneasca (vezi exceptii), deoarece doresc sa targetez o audienta mai larga si ca urmare scriu pe engleza. De fapt, in momentul in care ma cititi am deja publicate 3 titluri (toate in luna septembrie), din doua seriale (atat FICTION, cat si NONFICTION). Doua dintre ele inregistreaza deja vanzari constante si ‘review-uri’ promitatoare, ceea ce ma onoreaza. Asta nu inseamna ca voi neglija sa mai scriu pe romaneste, insa nu in prima faza. De altfel am o carte foarte interesanta si complexa despre antreprenoriat – care era deja in scriere in limba romana -, plus o serie care cuprinde in fiecare volum cate o lectie de baza pentru fiecare leader/antreprenor. Asa ca voi publica in romaneste, dar putin mai incolo, probabil la anul spre toamna. Prima data voi scrie in special pentru cititorii de ebook-uri pe Kindle, Amazon, si Ipad. Nu voi neglija nici variantele tiparite (exista deja una) si audiobook-urile. Incet, incet o sa-mi pun la cap intreaga structura de functionare.
 
Cu aceasta ocazie va pot sta ghid pentru toti cei care doriti sa urmati o astfel de cale. Sau, mai bine zis cum reuseste un autor roman sa se impuna pe piata internationala. Astazi cu siguranta avem uneltele necesare pentru asta. Si fie ca acest drum se va dovedi unul de success, sau nu, cu siguranta este calea care doresc s-o urmez si nu o voi regreta nici o clipa.
 
Imi dau seama ca multi dintre voi aveti diferite obiective, dorinte, visuri, care nu ati reusit sa le indepliniti, sau situatia actuala de viata nu va permite din diferite obiective pragmatic. Asta nu inseamna insa ca nu puteti sa o faceti de acum incolo. Atunci cand iti doresti ceva, orice, trebuie sa-ti asumi intotdeauna riscuri, mai mari sau mai mici in functie de ceea ce iti doresti. Cu un plan de bataie, pe post de prieten, toate acestea pot deveni mai simple. Poate nu reusesti sa faci mare lucru astazi, dar poti incepe cu un mic pas inainte, in fiecare zi cate un mic pas inainte. Si, intr-un interval mai mare sau mai mic de timp sa ajungi in punctul in care ma aflu eu acum si sa poti sa pornesti in directia visata.
 
Nu-ti fie frica de schimbare, am mai spus-o de fiecare data si o repet! Ea oricum exista permanent in viata noastra, e imposibil de evitat. Si foarte important, niciodata nu e prea tarziu. Asa ca, nu te plafona de ceea ce ai facut pana acum, pe varsta ta, pe alte blocaje mentale care te pot bantui. Realitatea o poti crea si recrea ori de cate ori iti impui asta si faci pasi in asa fel incat sa o lasi sa intre usor in viata ta.
Imi doresc ca toti cei care ma cunoasteti personal, sau in forma scrisa, si mai ales cei care rezonati cu mine sa-mi ramaneti aproape si sa va bucurati cand primele roade ale noului meu efort isi fac loc pe piata. Desigur alegerea va apartine si o respect.
 
Ma veti putea gasi de acum mai frecvent pe urmatoarele canale:

Pagina de autor: Cristina Imre Author Page

Pagina de autor Amazon: Amazon Central

Twitter: Cristina_Imre

Facebook: CristinaImreOfficial

LinkedIn: Profile


3 Comments

ActiveNews · October 31, 2014 at 12:01 am

Mult succes in cariera de scriitor!

Florentina · October 18, 2014 at 1:38 pm

Se pare ca am tastat gresit. Multa bafta! Abea astept sa-ti citesc cartile.

Florentina · October 18, 2014 at 1:36 pm

Multa bafta! Abia astept sa-ti citesc cartile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.