fbpx

"Când toate au un sens și înțelegi cum funcționează lumea, devii de neoprit!" Cristina Imre

Valori

Cunoaștere ~ Respect ~ Viziune

Ce fac?

Ajut leaderii noului val să-și rezolve problemele și să-și atingă obiectivele în era care vine!!!

Find you A-list coach and speaker for your events

Cristina și-a clădit existența pe cunoașterea umană până la cel mai profund nivel, fără a se feri de experiențe din cele mai diverse și fără a se clinti când lucrurile au ieșit de sub control sau au luat o altă întorsătură. Un deschizător de drumuri și vizionar, Cristina sparge tiparele învechite și neproductive din business, carieră și viață personală, punând accent pe latura de dezvoltare personală la orice nivel. Setarea mentală corectă și alinierea la era în care am intrat, dar pe care puțini o percep încă, va salva afaceri și destine. 

Cuvintele experiență și experimente se îmbină perfect în practica atipică și nonstandard prin care s-a făcut cunoscută în mediile în care a activat. 

“Dacă-ți este frică să te expui și să testezi tot ce poți, având o constantă teamă de ridicol și inadecvare, perspectivele tale vor rămâne extrem de limitate.”

După 18 ani de cercetare prin metode proprii și clasice, deși nu este fanul diplomelor și expunerii acestora, Cristina poate fi numită pe drept un “human reader”, problem fixer, motivator și strateg. 

Pentru exemplificarea profilului său “savuros” o poți intitula la nivel profesional ca medic, antreprenor în serie, trainer, public speaker, coach, consultant, autor, marketer și vânzător. Ca și titulatură de amator putem adăuga profiler, sportiv, nutriționist, designer, astrolog, traider si jucător de poker.

Toate aceste experiențe o ajută să se conecteze la tipare mentale diferite dintr-o perspectivă foarte personală. Nu conteazaă dacă vorbim de un antrepreneor, CEO, persoană publică sau sportiv de performanță…

“Toată viața m-am întâmpinat de prejudecata nerostită și neasumată (aflată prin metode proprii) că fie sunt îndoielnic supracalificată; fie sigur e o problemă cu mine pentru că nu te poți pricepe la prea multe lucruri la modul serios.

Nimic mai fals.

Aș fi de acord cu asta, dacă am mai trăi pe vremea Revoluției Industriale, când metoda “băț sau morcov” era cea mai tare inovație în materie de motivație umană. Altfel, afirmația devine depășită după părerea mea. 

Din punctul meu de vedere tot ceea ce am făcut și continui să fac are aceeași motivație cu cea pe care am avut-o la vârsta de 14 ani când am fost marcată, sau chiar fascinată, de varietatea fețelor pe care o persoană le poate avea și cum dintr-un îngeraș în secunda doi se poate transforma în demon.

Am primit două lecții în acel moment. Că oamenii sunt 1) instabili și 2) superficiali. Acela a fost momentul în care am decis că voi învăța și înțelege cum funcționează oamenii de fapt, indiferent ce am de făcut pentru asta. Și am făcut. De exemplu, când aveam 19 ani am început să lucrez în vacanțele de vară, pentru trei veri, alături de unul dintre geniile secolului XX și XXI (avem doar doi în România), actual cunoscut ca și inventatorul psihiatriei cibernetice.  

Mergând pe firul logic, tot ce a urmat pentru mine a fost doar drumul de cunoaștere, respectiv călătoria de descoperire, care în timp s-a axat tot mai mult pe aspectul de business, deoarece cariera ocupă un rol central în viața oricărui individ.

În ultimii trei ani am lucrat exclusiv pentru piața externă, 80% pentru piața americană și 20% pentru alte țări (Australia, Canada, Israel, UK și Germania). A sosit timpul să mă “reîntorc” și pe acasă și să implementez strategii, mentalități și atitudini de succes, pentru a contribui la valorificarea potențialului uman atât de măcinat și vulnerabil.”

Astăzi, Cristina nu-și dorește nimic mai mult decât să continue acest drum început și să împărtășească cu alții tot ce a învățat și lecțiile pe care și le-a asimilat. Din acest motiv rolul de public speaker (keynote) va rămâne în prim plan, iar cea de autor (chiar dacă a scris deja patru cărți și are două manuscrise mai serioase în lucru) are vreme să continue la pensie, deși nu are de gând să se pensioneze vreodată. 🙂

“Îmi place atât de mult să văd cum cineva are acel  moment “aha” și cum viața sa se schimbă după ce interacționăm, încât nu am nici o reținere să vorbesc în fața a cinci persoane, a 200, sau 5000. Cât despre programele de coaching 1:1 – acolo se pot întâmplă minuni. Fiecare moment în care poți transforma viața cuiva în bine are însemnătate maximă pentru mine și probabil va rămâne motivatorul meu principal. Și când acel cineva are puterea de a schimba viața altor mii atunci impactul muncii mele crește exponențial. Este de neprețuit.”

Oameni care și-au lăsat amprenta și continuă să o inspire: Jim Rohn, Wayne Dyer, Napoleon Hill, Maxwell MaltzTony Robbins, Robin Sharma, Dan Ariely, Simon Sinek, Seth Godin, Gary Vaynerchuk

MISIUNEa mea PENTRU ROMÂNIA

Consider că fiecare dintre noi trebuie să aibă un ideal mai înalt la care să aspire. În cele ce urmează găsiți misiunea mea față de țara în care mi-a fost dat să mă nasc.

Crearea unui network restrâns, dar influent de persoane din toate domeniile, care au tot ce le trebuie pentru a schimba lucrurile în direcția corectă. Doar faptul că sunt în acest network va fi garanția valorii autentice, integrității umane, nealterată de interese meschine sau ascunse. Oameni neșantașabili, cu coloană vertebrală și cu misiune personală. Aceștia, indiferent că au o culoare politică sau sunt apolitici vor urmări interesul oamenilor și binele acestei țări, dorind să contribuie cu forțele lor la un destin mai bun pentru generațiile care urmează. Pentru fiecare persoană din această listă am să garantez personal, punându-mi numele în joc și membrii vor avea relaxarea și garanția necesară că se pot asocia, crea/dezvolta afaceri sau orice alte forme de colaborare, fără a mai fi nevoie de alte filtre externe.

Ca și paranteză, Am lucrat cu foarte multe persoane și am conectat la fel de multe persoane de-a lungul vremii, persoane importante si unele chiar de talie mondială. Am conectat oameni “în regulă”, care aveau un obiectiv comun. Asta nu înseamnă nici pe departe că acestea se califică și vor avea acces la acest network exclusiv. Singurii care vor avea acces sunt persoanele descrise mai sus și față de care nu am nici măcar un gram de îndoială – nici din practică, nici din research, nici intuitiv nici ca fler. Concret, toate filtrele îmi vor spune același lucru – DA! Și aici numărul se va reduce drastic. 

Un om poate face multe, dar o echipă va putea schimba destine impactând vizibil în jur! 

Dorești să mă inviți la un eveniment?